Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani. Imao sam upalu zivca, rekao sam doktoru koji je odmah htio da ga plombira. Ja nisam dozvolio jer mislim da bih dozivio ogroman bol tokom poopravke. Kako komentarisete ovu nemarnost i prije svega ne znanje. Sta bih postigao da mi je neko zacimentirao zivac koji je pretrpio upalu. Srdacan pozdrav

Nikola94 - 20. 05. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovani Nikola94,

ukoliko je Vaš stomatolog na osnovu kliničkog pregleda i detaljne anamneze zaključio da ne postoji oboljenje zubne pulpe ("živca"), te da nije indikovana endodontska terapija ("vađenje živca") smatramo da treba da poslušate njegov predlog terapije. Ukoliko želite još jedno mišljenje možete zakazati pregled kod specijaliste bolesti zuba i endodoncije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27620 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27620
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata