Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, Interesuje me kolko kosta ugradnja mini dental implataanta. Koliko bi implatanta trbalo za gornju a koliko za doju protezu. i kolika je cana za obe proteze.

Olga - 08. 07. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

         Poštovana Olga,

za postizanje stabilne totalne proteze, potrebno je ugraditi po četiri mini dental implantat, kako u gornju tako i donju vilicu.

Pomenuti MDI implantati su izvanredno rešenje kod pacijenata kod kojih je došlo gubitka veće količine koštanog tkiva i alveolarni grebeni postali izuzetno tanki i uski.

Više informacije o MDI implantatima, možete pročitati-ovde.

Cene Vam šaljemo mail-om.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27605 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27605
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata