Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, Intresuje me dali nmini dental implatanti mogu da drze gornju totalnu protezu bez vakuma ili proza mora da bude klasicnog oblika. Kolika je cena takve ugradnje.

Dragan - 09. 05. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

           Poštovani Dragane,

    mini dental implantati su jednodelni implanti u vidu zavrtnja sa retencionim delom u vidu kuglice. U protezi se nalaze retencione kapice sa silikonskim prstenom, koji obezbeđuju stabilnost totalne proteze. Minimalno je potrebno ugraditi tri pomenuta implantata, ali se optimalna stabilnost postiže sa četiri mini dental implantata.

   Cenu Vam šaljemo mail-om.

   Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25849 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25849
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata