Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, ispala mi je crna plomba stara 15 godina na donjoj sedmici i zub je poprilicno okrnjen. Mislim da mi je bio izvadjen zivac, tako da ne osecam bol. Sada, zbog situacije oko virusa ne mogu da odem kod zubara, pa me interesuje da li smem normalno da jedem i da li mogu nesto da uradim po tom pitanju dok cekam da se ordinacije otvore.
Hvala unapred!

Vladan - 22. 04. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Vladan,

S obzirom da ne navodite prisustvo tegoba savetujemo da odložite posetu stomatologu do prolaska trenutne situacije, a do tada izbegavajte žvakanje na tu stranu i savetujemo redovno i pravilno održavanje oralne higijene.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26975 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26975
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata