Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, ispod donje petice sa unutrašnje strane, u blizini korena, mi se pojavilo beličasto zadebljanje. Malo je, ne boli na dodir jezikom, tek ponekad osetim brag bol. Brine me, jer ne znam šta je u pitanju i da li je ozbiljno, a zub je zdrav.

Suzana - 31. 03. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Suzana,

ovim putem, a bez kliničkog pregleda nije moguće tvrditi o čemu je tačno reč. Moguće je da se radi o normalnoj anatomskoj strukturi donje vilice, ali Vam svakako savetujemo da posetite stomatologa radi kontrolnog pregleda.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata