Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, izvadila sam donju desnu sesticu tj.stazista je izvadila i 7 dana sam imala bolove...posto sam porodilja pila sam febricet misleci da to tako treba...pri tom sam imala i otok i masnicu...ponovo sam se javila doktorki ali drugoj i receno mi je da je deo trebalo da se usije ali nema veze j da se rana inficirala i da zato boli(snimak niur pokazao nikakav ostatak) i cistila mi je i stavila lek i rekla da sad ne bi trebalo da boli...i mene ne boli ali ne znam sta sa tim lekom dal ce nestati sam od sebe...ona je rekla da bi to trebalo da resi a ako boli da odmah dodjem ali sta se desava ako je kao kod mene da lek deluje?dal ce sam od sebe vremenom nestati...miris leka je bas kao i stomatoloska ordinacija i tamnije je bolje koliki vidim.Hvala unapred na odgovoru

Marina - 20. 01. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Marina,

s obzirom da ne znamo tačno o kom leku je reč, na ovaj način i ovim putem ne može se tvrditi bilo šta.

Ukoliko doktorka nije naglasila da je lek potrebno izvaditi i zameniti, onda verujemo da nemate razloga za brigu ukoliko se tegobe smiruju. Svakako naš savet bi bio da ponovo posetite stomatologa radi kontrolnog pregleda rane.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28750 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28750
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata