Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
Izvadila sam donju šesticu pre 4 dana i zbog veoma dubokog korena vađenje je trajalo malo duže, da bi na kraju stomatolog nakon što je zub pukao, izvadio jedan po jedan koren. Gazu sam držala pola sata i nakon toga držala još jednu, zato što je krvarenje bilo intezivno još uvek. Kada sam izvadila drugu gazu krvarenje se smirilo i u roku od 2-3 sata prestalo. Međutim i sada nakon četiri dana osećam pulsirajući bol na mestu rane, iako to nije bio slučaj sa prethodno izvađenom šesticom. Da li ima potrebe obratiti se stomatologu ponovo?

Ana - 11. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Ana,

nakon komplikovanog vađenja zuba uobičajena je pojava bola u prvih nekoliko dana nakon vađenja, koji se postepeno smanjuje do potpunog prestanka. U tom periodu upotreba analgetika (brufen, paracetamol) će Vam biti od koristi.

Ukoliko se tegobe ne smanjuju, ili ukoliko dođe do pogoršanja tegoba, savetujemo Vam da posetite Vašeg stomatologa radi kontrolnog pregleda i terapije po potrebi.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata