Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani , izvadio sam peticu i sesticu u isto vreme jer su me boleli mnogo , otok nisam imao.Posle vadjenja sutradan su mi natekla ta dva mesta od vadjenja, moje pitanje je sta da radim i kako je moguce da natekne posle vadjenja i zasto?

Milutin - 18. 08. 2011.
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovani Milutine,

otok je posledica same intervencije (određene traumatizacije tkiva), prolazi spontano i ne treba da Vas brine.

Stavljajte hladan oblog spolja (ne led), a u slučaju pojave bola ili povećanja otoka otiđite na kontrolu.

Srdačno

 

 





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata