Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Izvadjena mi je donja sestica 02.03.2020. Doktorka je primetila da sedmica ispod Plombe ima Karies a to se sada i vidi nakon vadjenja sestice. Jos uvek nakon dve nedelje imam oteklinu koja nije prevelika i ne boli ali me brine zato sto sam trudna 37 nedelja. Nisam radila rengen i ne uzimam lekove jer se nadam da nekako mogu da izdrzim jos ovih 3 nedelja. Imate li neki savet sta da radim da otok prodje i da se ne prosiri dalje. Ja se nadam da otok ne potice od kosti.
Hvala Vam puno na odgovoru.
Puno pozdrava

Anka - 18. 03. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Anka,

savetujemo Vam da posetite stomatologa kako bi se kliničkim pregledom utvrdio uzrok otoka i preduzela adekvatna terapija, kako ne bi došlo do pojave eventualnih komplikacija. 

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27605 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27605
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata