Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, ja sam pre 10 meseci operisala donji levi umnjak i jos uvek mi trni jezik sanleve strane. Pila sam i b kompleks ali oporavka nema. Da li mi ima spasa i da li je neko kriv za to ako me moj zubar nije operisao pa cak nije ni bio asistent dok su me studenti operisali ? Hvala

Ivana - 08. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ivana,

vremenski period nakon koga se očekuje oporavak nerva zavisi od stepena povrede. U slučajevima potpunog presecanja nerva, male su šanse njegovog oporavka.

Dakle, da li će i kada će doći do oporavka i vraćanja osećaja zavisi od stepena oštećenja nerva a tačnije informacije možete dobiti od hirurga koji Vas je operisao.

Od terapije se mogu primeniti vitamini B kompleksa i grejanje mesta povrede, ali isključivo uz konsultaciju sa Vašim lekarom.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25491 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25491
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata