Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, javio mi se bol u donjoj petici nakon cega sam obratila stomatologu. Juce mi je radjeno ciscenje kanala,kontrola mi je zakazana za 15 dana. Medjutim mene zub jos uvek boli,i to konstantno,ne boli samo kada popijem lek za bol. Cim dejstvo leka prodje opet se javlja bol i regija oko zuba mi je malo natecena. Sta da radim?
Srdacan pozdrav

Ana - 18. 04. 2014.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

   Poštovana Ana,

s obzirom da nismo upoznati sa početnom dijagnozom niti sa vrstom terapije koja je preduzeta, jedini savet koji možemo da Vam damo jeste da ne čekate zakazani termin odlaska kod svog stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata