Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani juce oko 10 h mi je izvadjen 2 korena zuba gore 4 i 5 . Krvarilo mi je ceo dan juce danas je prestalo. Medjutim u toku popodneva sam primetila kao da nesto visi mekano nalik kozici mesa i sada mi je prokrvarilo. Da li je to normalno? Hvala na odgovoru

Nevena - 03. 03. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Nevena,

potrebno je razlikovati sukrvicu od krvarenja (puna usta krvi). U slučaju prisutnog krvarenja savetujemo da se što pre javite Vašem stomatologu radi zaustavljanja krvarenja.

Navedena promena u rani je najverovatnije krvni ugrušak. Ne savetujemo njegovo ispiranje niti diranje rane u prvih nekoliko dana, kako ne bi došlo do uklanjanja krvnog ugruška i poremećaja zarastanja rane.

S obzirom da ne navodite nikakve tegobe (bol, otok) verujemo da nemate razloga za brigu, a u slučaju bilo kakvih nedoumica savetujemo Vam da posetite Vašeg stomatologa radi kontrolnog pregleda.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26930 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26930
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata