Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, juce sam imao komplikovano vadjenje zuba, cetvorka gornja, sat i po vremena. Dobio sam antibiotik a danas temperaturu (38,3). Da li je to normalno? Da li smem da jedem svu hranu i da li postoji mogucnost oboljevanja od sepse?

Srdjan - 17. 07. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovani Srđane,

mala je verovatnoća da je povišena temperatura povezana sa prethodnim vađenjem zuba, takođe, šanse za razvoj sepse su minorne, te smatramo da nemate razloga zabrinutost, naročito jer ste dobili i antibiotsku terapiju. Što se tiče ishrane, dan nakon vađenja zuba možete konzumirati svu hranu.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27369 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27369
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata