Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani!
Juce sam sam radila poliranje donje vilice od karijesa, plaka,sve je bilo dobro dok anestezija nije prestala. Imala Sam bolove donje vilice i krvarenje nikako da stane. Danas nisam Isla na posao zbog toga. Isla sam opet zubaru, i nije krvarilo oko dva sata. Doktorica mi je rekla ako bude dalje krvarilo da idem u Hitnu. Ja pijem tablete za razredivanje krvi i imala Sam operaciju srca. Molim vas pomognite, da mi krv stane. Jer se bojim da cu biti jako lose. Bilo sto. Hvala unaprijed.

Zekija - 11. 09. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Zekija,

potrebno je razlikovati sukrvicu od krvarenja (puna usta krvi).

Ukoliko krvarenje i dalje nije prestalo savetujemo da se obratite Vašem stomatologu ili hitnoj službi radi zaustavljanja krvarenja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata