Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, juce sam vadila gornju sesticu na desnoj strani, nije bilo bolova i zub mi je brzo odstranjen. Medjutim posle nekoliko sati osetila sam da iz rane visi nesto kao krvava kesica. Da li je to normalno? Da li mogu sama da skinem to ili da se obratim stomatologu?

Lola - 11. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Lola,

promena koju navodite je najverovatnije krvni ugrušak, koji se stvara neposredno nakon vađenja zuba i  predstavlja deo normalnog procesa zarastanja rane nakon vađenja zuba.

Ne savetujemo ispiranje rane, i "vađenje" krvnog ugruška, s obzirom da u tom slučaju može doći do komplikacija u zarastanju rane.

Verujemo da nemate razloga za zabrinutost.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?  

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30497 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30497
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata