Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani kada perem zube cesto mi krvare desni,koristim Lakalut pastu za zube. Cesto mi se desava da mi desni imaju neprijatan miris to jest kao da zagnoje tako se i osecaju. Bio sam kod zubara imam dobre zube i zdrave,cistio sam kamenac.

Goran - 10. 08. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Goran,

krvarenje desni jeste znak njihove upale (gingivitis), i jedan je od prvih znakova parodontopatije.

Pored redovnog i besprekornog održavanja oralne higijene neophone su redovne stomatološke kontrole, uklanjanje zubnog kamenca, mekih naslaga, kao i druge preventivno-profilaktičke mere.

Pojava neprijatnog mirisa u regiji pojedinih zuba može ukazivati na pojavu karijesa, neadekvatnih ispuna (plombi) i/ili keramičkih krunica, usled nepravilnog položaja zuba te posledičnog zadržavanja hrane, može biti posledica prisustva parodontalnog džepa, i slično.

Savetujemo da posetite Vašeg stomatologa kako bi se nakon kliničkog pregleda postavila tačna dijagnoza i preduzele potrebne terapijske mere.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata