Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, kada se nasmijem moji zubi se i ne vide skoro,vidi se samo pola zuba. Prije par dana sam stavila fiksni aparat i zanima me da li ce se nakon nosenja moji zubi spustiti te se vidjeti cijeli?

Selma - 11. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Selma,

na osnovu svega navedenog nije moguće bilo šta tvrditi, s obzirom da nismo upoznati u početnu dijagnozu kao ni planiranu terapiju od strane ortodonta.

Savetujemo Vam da o svim nesuglasicama i planu terapije popričate sa Vašim ortodontom.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26858 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26858
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata