Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, lecen mi je karijes izmedju 17 i 18 terapijom dubokog karijesa. 18 je uspesno plombiran a nad 17 je nastavljeno lecenje. U pocetku 17 me nije boleo, zatim je stomatolog radio do pulpe, stavljen je lek 2. put i tada je pocelo da me boli na hladno. Kada je prestalo da me boli, zub je otvoren i boleo je opet na hladan nadrazaj instrumenata, tada je stavljen lek 3. put. Poslednjih dana lecenja zub pocinje spontano da me boli po par sekundi 3-4 puta dnevno, znaci ne boli me na hladno, toplo ili pritisak. Stomatolog mi je rekao da je zub verovatno preosetljiv i da kada mi se zub otvori ako me bude bolelo na hladno da ce se vaditi zivac, inace bol mi samo malo smeta i nije pulsirajuci ali me interesuje da li da nastavim sa kanalnom terapijom ili mozda moze da se zub plombira, jer kada su mi zatvorili zub prethodnih puta nisam imao nikakve bolove osim tokom ovog 3. lecenja?

Milos - 05. 09. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

        Poštovani Miloše,

za davanje potpuno tačnog odgovora na postavljeno pitanje, potreban je klinički pregled i analiza rtg snimka problematičnog zuba.

Verujemo da Vaš stomatolog preduzima sve neophodne mere u cilju izlečenja zuba i da ste na pravom mestu.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26930 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26930
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata