Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, lijevu gornju cetvorku vadila sam prije 2 tjedna, proslo je bez ikakvih problema i bolova. Moj stomatolog me poslao za vadenje druge gornje cetvorke oralnom kirurgu jer je korijen bio malo nakrivljen
Rana lijepo zarasta, ne boli međutim bole me desni tocno iznad izvadenog zuba, zanima me moze li to biti posljedica uboda injekcijom ili pak neki zaostali korijen
Zub vaden prije 2 dana
Hvala!

Dora - 20. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Dora,

bol nakon vađenja zuba je najintenzivniji u prvih nekoliko dana nakon vađenja, nakon čega se postepeno smanjuje do potpunog prestanka. U tom periodu, upotreba analgetika (brufen, paracetamol) će Vam biti od koristi.

Verujemo da nemate razloga za zabrinutost, a ukoliko tegobe ne prođu u navedenom periodu, ili dođe do pogoršanja tegoba, savetujemo da se javite Vašem stomatologu.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27225 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27225
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata