Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, malo sam nezadovoljna prednjim zubima zbog male razlike u velicini, plus je stavljena plomba na oba zuba. Da li mogu da se stave fasete bez brusenja zuba i da li moze nakon toga da se skine faseta ili ne?

maka - 27. 12. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Maka,

za adekvatan odgovor na Vaše pitanje je neophodan klinički pregled.

U nekim slučajevima za izradu kompozitnih faseta nije potrebno brušenje zuba, a to zavisi od položaja, oblika i veličine Vaših zuba. Za izradu keramičkih faseta potrebno je brušenje zuba.

Ukoliko se zubi ne bruse pre izrade kompozitnih faseta, moguće je pažljivo uklanjanje bez oštećenja ili uz minimalno oštećenje gleđi.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata