Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

postovani, moj problem je bol na dodir na levoj gornjoj jedinici.pre 2 godine sam stavila navlake,ali ne mogu da se setim da li je leva jedinica vitalnog korena,jer sam sigurna da je desna jedinica bez korena,tj imam most s desne strane koji povezuje jedinicu,dvojk ui trojku. jako sam zabrinuta jer sam van srbije,i ne smem da pomisli m da odem ovde kod zubara, s obzirom da su cene previsoke,a moji zubi ( koji su skoro svi " vestacki "),osetljivi. ranije nisam osecala nikakav bol,sve je bilo u redu,ali u poslednjih 10ak dana,bol se javio na dodir. mnogo vam hvala unapred

vesna - 11. 01. 2009.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovana Vesna,

pretpostavljam da je pitanje" sta da radim?".

Počnite da pijete antibiotike i planirajte put kući. Neophodna je intervencija da bi se problem otklonio. Antibiotik će Vam dati vremena, ali ako bol prestane niste izlečeni već samo zalečeni.

Srećno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28771 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28771
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata