Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

PoŠtovani, moj sin od 6 godina ima 5 kvarnih zuba, dva sa strane mislim 5-ice su mu gangrenoyne, ima ogroman strrah od zubara do te mjere da je hvata za ruku, vristi, baca spravice i instrumente oko sebe...ona je divna, smirena, sve polako sa njim ali je on nevjerovatan. Postoji li neki lijek koji utice da se dijete tih godina smiri i opusti, ili bi trebali da mu nalazimo anesteziju nekakvu???Pa neka spava , dok zavrsimo zube...A znam da se moraju sto prije popravljati jer ce se nagrditi do ljeta...

ivana vekic - 10. 03. 2014.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

    Poštovana Ivana,

naš savet je da dete odvedete na Stomatološki fakultet (u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu) i to na Kliniku za dečju i preventivnu stomatologiju gde ukoliko se ne bude mogla ostvariti saradnja sa malim pacijentom postoje uslovi da se stomatološke intervencije rade u opštoj anesteziji.

Konačan plan terapije i način izvođenja iste će se doneti nakon kliničkog pregleda i po potrebi analize Rtg snimka.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26858 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26858
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata