Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, moj sin, trogodišnjak je izbio prednja dva zuba. Nije ih izbio iz korijena već do desnih. Ti zubići su mu bili još prije žuti i u lošijem stanju neko ostali. Ima fobiju od doktora i bilo ga je nemoguće odvesti stomatologu. Sad mu zna ponekad ići krv iz desnih kraj tih zubića, više uopće ne jede na njih. U posljednje vrijeme sam primjetila da ima i neugodan zadah ujutro. Ne mogu ga forsirati ni da pere zubiće kad čim povrijedi meso oko tih zubića ide mu krv. Što bi mi vi savjetovali? Hvala

Bebac - 20. 09. 2011.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

Poštovani,

neprijatan zadah je posledica nekroze-odumiranja pulpe povređenih zuba kao i neodržavanja oralne higijene.

Desni su upaljene, otečene pa zato i krvare na najmanji dodir.

Savet je da redovno (pogotovo uveče pred sam odlazak na spavanje) detetu dobro operete zube i ukoliko uspete da ga ubedite, odvedite ga kod stomatologa na pregled.

Srdačno 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26215 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26215
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata