Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, mojoj cerki (16 godina) je pukao deo gornje leve sestice i jedan deo zuba nakon toga je otpao, na tom delicu koji je otpao spazili smo malo karijesa.
Zanima me da li zub moze da se obnovi na neki nacin i zaleci
Puno pozdrava.

Natasa - 10. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Natasa,

da, moguće je da se nakon uklanjanja karijesa plombom nadoknadi slomljeni deo zuba.

Savetujemo Vam da kćerki zakažete termin kod stomatologa, koji će nakon kliničkog pregleda odrediti šta je najbolja terapijska opcija za pomenuti zub.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25509 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25509
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata