Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, mojoj cerki je veceras stavljen lek u mlecni zub. Od kako smo dosli kuci zali se da je desni iznad tog zuba strasno svrbe i cese se celo vece. Da li je moguce da je u pitanju neka alergija na lek ili je to normalna reakcija? Hvala unapred.

Anita - 03. 10. 2011.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

   Poštovana Anita,

medikamenti koji se koriste u lečenju zuba u principu mogu izazavati alergijske reakcije u usnoj duplji. Na svu sreću, u svakodnevnoj praksi su relativno retke.

Da bi bili sigurni da li je u pitanju alergijska reakcija, od stomatologa zatražite medikament koji je stavljen u zub Vašeg deteta i odete kod alergologa kako bi se uradio alergološki test.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata