Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani molila bih vas za savet.Od pre tri meseca imam ovu dijagnozu:Dysfunctio articulatio temporomandibularis i Dyslokatio dyscus artikularis cum reductio(u pitanju je levi vilicni zglob).Dobila sam vezbe koje radim ali u toku ovog perioda ne vidim neki veliki pomak,cak imam bolove i u desnom zglobu.Pri poslednjoj kontroli receno mi je da to tako mora,da to nikad nece biti kao pre i da nastavim da radim vezbe.Takodje i da moram kod ortodonta zbog loseg zagrizaja(mislim da se tako kaze).Interesuje me da li sam dobila odgovarajucu terapiju i da li postoji jos nesto sto moze da se uradi.

Ivana - 29. 05. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

          Poštovana Ivana,

 terapija koja Vam je određena je prava terapija  za navedene dijagnoze. Sa vežbama, koje su Vam preporučene, budite uporni i strpljivi, jer samo posle dužeg vremena nastaje i poboljšanje. Isto tako i ortodontsko lečenje je neophodno, jer baš poremećaji zagrižaja(bilo kakvog porekla) prouzrokuju promene u viličnim zglobovima sa tegobama različitog intenziteta.

Budite bez brige, na pravom ste mestu.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28781 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28781
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata