Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani molim vas da mi objasnite u kojoj se anestezijo provodi operacija cisti na zubu da li je bolno i da li je potrebno nesto od dodatnih

luna - 16. 09. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

        Poštovana Luna,

hiruško uklanjanje ciste se izvodi u lokalnoj anesteziji ( kao i popravke zuba)  apsolutno je bezbolna  oralno-hiruška intervencija.

Konci se nose 7 dana, a u prva dva dana je moguće prisustvo blagog otoka. Post operativni tok u velikoj većini slučaja nije praćen većim bolovima i dovoljna je upotreba 1 -2 analgetika.

Srdačno

 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25985 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata