Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, molim Vas da mi odgovorite, moj sin od 5 godina je pao i izbio gornju lijevu jedinicu, da li treba da uradi snImanje,da li je mogao povrediti klicu stalnog zuba,da li moze imati trajnih posljedica.
Hvala

Zabrinuts roditelj - 23. 01. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Zabrinuts roditelj,

u slučaju povrede mlečnog zuba postoji mogućnost oštećenja zametka (klice) stalnog zuba. Potrebno je da se uradi Rtg snimak regije povređenog/povređenih zuba i dete odvede na pregled kod specijaliste za dečiju i preventivnu stomatologiju kako bi se utvrdilo stanje u ustima kao i potreba za odgovarajućom terapijom.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27377 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27377
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata