Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, molim Vas da mi odgovorite, moj sin od 5 godina je pao i izbio gornju lijevu jedinicu, da li treba da uradi snImanje,da li je mogao povrediti klicu stalnog zuba,da li moze imati trajnih posljedica.
Hvala

Zabrinuts roditelj - 23. 01. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Zabrinuts roditelj,

u slučaju povrede mlečnog zuba postoji mogućnost oštećenja zametka (klice) stalnog zuba. Potrebno je da se uradi Rtg snimak regije povređenog/povređenih zuba i dete odvede na pregled kod specijaliste za dečiju i preventivnu stomatologiju kako bi se utvrdilo stanje u ustima kao i potreba za odgovarajućom terapijom.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25689 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25689
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata