Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, molim Vas pomoc. Danas je 6. dan otkad sam izvadila poluimpaktirani umnjak. Zahvat je bio poprilicno tezak i trajao je sat vremena. Otkad je popustila anestezija bolovi su toliko jaki da tablete za bolove uopce ne pomazu. Od prekjucer pijem antibiotike zbog upale, a jucer sam bila u bolnici na pregledu, savovi su skinuti, postavljena je gumica za drenazu i ponovno je zasiveno. Imam osjecaj da me cijela celjust ubija od bola, a sav imam do 5-ice sa strane obraza. Molim Vas savjet sto da radim i jesu li ovi bolovi normalni te koliko bi mogli potrajati? U samoj rupi gdje je bio umnjak ne osjecam nikakvu bol.

Ivana Plantak - 14. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ivana,

bol nakon vađenja zuba je uobičajeni simptom u toku postoperatvnog oporavka. Najizraženiji je prvih 2-3 dana nakon izvršene intervencije nakon čega bi terbalo postepeno da se smanjuje njegov intenzitet do potpunog prestanka.

Ukoliko je pregledom utvrđeno da je zarastanje rane uredno, smatramo da nemate razloga za zabrinutost. Savetujemo da se pridržavate uputstava dobijenih od Vašeg stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25849 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25849
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata