Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, molim vas za pomoc i odgovor, obratila sam se vise puta no ne vidim odgovor.
Prije godinu i po dana mi je brusena sestica gore koja je pocela prije 3 tjedna cudno boljeti. Zubarka mi je stavila lijek u zub nakon kojeg me jako boljelo na hladno te zakljucila bez snimke rtga da je zivac problem. Stavila mi je lijek za umrtvljenje zivca u zub te me pocelo boleti malo, na jezik dosta, a zvakati s njim ne mogu. Je li to normalno? Koja je sljedeca procedura, vadenje zivca, da li boli?
Hvala unaprijed!!

Sara - 04. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Sara,

nakon aplikacije sredstva za devitalizaciju zubne pulpe ("umrtvljivanje živca") može se javiti bol u prvih 24-48h, a nakon toga uobičajena je pojava osetljivosti zuba na zagrižaj, dodir jezikom, kuckanje i slično, te nemate razloga za zabrinutost.

S obzirom da je aplikovano sredstvo za devitalizaciju zubne pulpe, lečenje kanala korenova zuba je bezbolno. U svakom slučaju, intervencija se može izvršiti i uz lokalnu anesteziju.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26858 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26858
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata