Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Molim vas za pomoc. Pre nekoliko dana mi je izvadjena sestica u donjoj vilici, brzo i dosta lagano. Dva dana kasnije pocinju veoma jaki bolovi, ali zbog vikenda bila sam prinudjena cekati i jedva docekala danasnji dan (pon) i posetu stomatologu. Receno mi je da je najverovatnije u pitanju sporo krvarenje uzrok bola, rana isprana fizioloskim i stavljen neki lek koji treba da se opet stavi za 2 dana. Iscitala sam vasu stranicu i svuda pise da je obavezna kiretaza rane ,uz anesteziju, i proviciranje novog krvnog ugruska, sto meni nije radjeno?? Da li je onda sprovedena adekvatna terapija?? Bol je i dalje prisutan, samo manje intenzivan.

Milena - 26. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Milena,

na osnovu kliničkog pregleda stomatolog donosi odluku o tome da li je potrebno kiretirati ranu ili ne.

Ukoliko se tegobe smanjuju verujemo da nemate razloga za zabrinutost. Savetujemo Vam da redovno odlazite na zakazane preglede kako bi se terapija sprovela do kraja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28750 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28750
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata