Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani molim Vas za savet i odgovor. Imam problem sa zglobom vilice, strasno puca prilikom zevanja i zvakanja neke hrane, pri tom ne osecam nikakav bol ni kocenje ali mi je donja vilica povucena blago, nekih pola centimetara, u desnu stranu. Da li to moze biti progresivno, i koliko je kompleksna operacija? (volela bih da resim to jer je problem i estetske prirode a mozda i opasan po zdravlje) Problem se javio u mojoj 13.-14. godini, sada imam 25, Unapred HVALA!

Dragana M. - 06. 08. 2010.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovana Dragana,

neophodno je da se javite maksilofacijalnom hirurgu na pregled. 

Vilični zglob je njihovo polje delovanja

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata