Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Molim vas za savet i pomoc. Pre pet godina uradio sam rengen snimak i na snimku se vidi da imam belu lopticu izmedju korena zuba i kosti (donja sestrica) ali izgleda kao da je obuhvatila vrh korena, i sad mi se pokvarila donja sestrica i pocela da boli,. Moj stomatolog se boji da popravlja taj zub, konkretno zbog mogucih komplikacija. Da li to znaci da je neophodna hirurska intervencija ili postoji sansa da se zub popravi bez hirurske intervencije.

Hvala.

Bojan - 03. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Bojan,

potrebno je da ponovo uradite Rtg snimak i posetite stomatologa kako bi se utvrdila tačna dijagnoza i sprovela adekvatna terapija.

S obzirom da navodite prisustvo tegoba, savetujemo da ne odlažete terapiju, a bez adekvatne stomatološke terapije tegobe neće proći.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata