Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Na dodnjoj 6-ici sam imala staru plombu ( bila sam 4-ti razred kad je stavljena, a sad imam 36god.). Plomba se okrnjila. Kada je zub otvoren, bio je pokvaren. Posto je plomba velika, odlucila sam se za krunicu. Dr. je stavila lek za umrtvljavanje zivca, bolelo je onoliko koliko mora, ali su desni otekle. Kada sam ponovo dosla ( posle 3 nedelje od stavljanja leka), zub je i dalje reagovao, osetila sam bol u jednom delu zuba. Ponovo je stavljen lek za umrtvljavanje zivca, ali je bol sad svakodnevan, desni su oko tog zuba natecene. Zubarka kaze da je lek mozda iscurio i grize desni.

Dunja - 07. 11. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Dunja,

u slučaju da je sredstvo za devitalizaiju zubne pulpe "iscurilo" neophodno je njegovo uklanjanje i ponovno adekvatno postavljanje.

S obzirom na prisustvo tegoba, savetujemo da se javite Vašem stomatologu pre zakazanog termina kako bi se sprovela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata