Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,

Na donjem sjekutiću sam danas primijetila žućkastu mrljicu na vestibularnoj strani, pod noktom kao ogrebotina, nije glatko kao ostatak zuba. Često gledam zube i do sada nisam ništa primjećivala. Ne vjerujem da je neki početni oblik karijesa, jer sam za prednje zube sigurna da ih dobro četkam, a pored toga, donji zubi su mi rastavljeni. Možete li mi reći šta bi to mogo biti i da li bi se moglo sanirati? Unaprijed hvala.

Asja - 28. 01. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Asja,

opisana promena može predstavljati  zubni kamenac, karijes, nekarioznu leziju, i slično. Da bi se utvrdilo šta je u pitanju i doneo plan terapije, neophodan je klinički pregled. Stoga Vam savetujemo da posetite stomatologa.

Srdačno 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata