Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, na donjoj vilici povremeno osetim bol i desi se kao da osetim gusenje ili otezano gutanje vec mesec i po dana, i zlezde na vratu su malo otecene(na dodir) . Pre mesec dana mi se pojavila kao cista na desnima, ispod sestice. Isla sam kod stomatologa, rekao je da to nije nista, da je kao neka ranica. Pocela je da se smiruje, kao da je pukla a sad je opet zagnojila. Primetila sam da taj period kad se smirila, ja nisam imala te simptome stezanja u vratu. Imam bebu od cetiri meseca, pa ne stizem da odem opet do stomatologa.

Dijana - 16. 10. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Dijana,

na osnovu navedenog može se posumnjati se radi o fistuli. Fistula može biti porekla prisustva i zapaljenja dubokog parodontalnog džepa, ali i prisustva patološkog procesa u kosti oko vrhova korenova nekog od zuba navedene regije kada je potrebno sprovesti endodontsku terapiju- lečenje kanala korenova zuba.

Neophodno je kliničkim pregledom i analizom Rtg snimka utvrditi tačnu dijagnozu i sprovesti adekvatnu terapiju, te Vam savetujemo da uradite Rtg snimak zuba i posetite stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata