Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,

Na gornjim jedinicama mog sina koji ima 22 meseca sam sinoc videla dve bele linijce uz desni. Shvatila sam da se radi o pocetnom karijesu i jako se uplasila. Interesuje me sta moze da se uradi u toj pocetnoj fazi i da li moze da se spreci da mu zubi pocrne i pokvare se skroz?

Jelena - 02. 11. 2013.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

Poštovana Jelena,

u tom uzrastu od presudnog značaja je pravilan režim i navike u ishrani zatim redovno održavanje higijene usta i zuba Vašeg deteta. Više informacija možete pročitati ovde.

Savetujemo da dete odvedete na pregled kod specijaliste za dečiju i preventivnu stomatologiju kako biste se o svemu informisali.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25971 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25971
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata