Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, na gornjoj vilici na dvojkama ispod mog radjenog zuba prije 2,3 godine pojavila mi se velika bol u toku dana i nije stajala dva dana, posla sam na pregled i snimili su mi zub i receno mi je da imam cistu iznad i da se inficiralo, ali da ce pokusati da spasi zub jer je to napred, i danas ga je cistio i napunio lijekom, rekao mi je da ce me zub boleti kasnije ali ova bol je nepodnosljiva. Da li je to normalno? I na nepce mi se stvorila mala loptica? Da li je to treba tako biti? Ili cu ipak trebati da operisem i maknem zub? Srdacno.Irma

Irma cuturic - 15. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Irma cuturic,

u slučaju postojanja procesa u predelu vrha korena zuba, potrebno je sprovesti adekvatno kanalno lečenje zuba i po potrebi hirurško uklanjanje procesa iz kosti (apikotomija). Više o apikotomiji možete pročitati ovde

S obzirom na to da je nakon postavljanja leka u kanal korena zuba prisutan bol, kao i otok, savetujemo da pre zakazanog termina posetite stomatologa kako bi se preduzela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26327 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26327
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata