Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,

Na prednjem zubu na jedinici mi je izvadjen zivac pa je on sada pozuteo, a pored njega ne svidja mi se oblik i boja jos nekoliko prednjih zuba pa bih zelela da stavim fasete na 5 prednjih zuba. Pored toga trebala bih da nosim i fiksnu protezu koju bih stavila nesto kasnije nakon sto uradim fasete.
Zanima me da li je moguce nositi fiksnu protezu nakon stavljanja faseta posto bih njih prvo uradila pa tek onda stavila fiksnu (lingvalnu) protezu, a kad sve to uradim, isla bih na izbeljivanje zuba. Kojim redosledom je najbolje uraditi sve to?

Ruzica - 22. 08. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ružica,

u zavisnosti od izraženosti nepravilnosti položaja zuba, moguće je doneti plan terapije koji je manje ili više u skladu sa Vašim željama. U principu se savetuje prvo ortodontskom terapijom dovesti zube u pravilan odnos i položaj, zatim zube izbeliti do željene nijanse i nakon dve nedelje od izbeljivanja postaviti fasete.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29060 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29060
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata