Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, na treningu sam pao i udario zub koji nije otpao te me je bolio tj dana toliko da nisam mogao sa njim niti jesti te sada nakon 2 god nemam vise bolova no osjecaj mi je kao da je zub slab te samom misli da ga malo udarim da bi mogao otpasti pa me zanima dali ce vrijeme to jos zacijeliti ili bi nesto losije moglo biti posto nisam isao na provjeru

Marko - 24. 01. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovani Marko,

moguće je da je kao posledica traume došlo do odumiranja zubne pulpe ("živca") tog zuba, a u tom slučaju je potrebno kanalno lečenje.

Potrebno je kliničkim pregledom i analizom snimka utvrditi tačnu dijagnozu i odrediti adekvatnu terapiju ukoliko je potrebna.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata