Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, naime imam 8micu koja je ajde da kazem porasla, nije previse vidljiva ali mi je stomatolog rekao da je porasla... postavila sam fiksni aparat prije vise od godinu dana... Tada pri postavci stomatolog mi je rekao da mozemo da probamo da ispravimo zube bez vadjenja 8mice (inace imam jako malu vilicu i jako malo prostora) za sad sve ide i bolje od ocekivanog, ali u zadnja 3 mjeseca sam bila sprijecena da odem na kontrolu pa me zanima da li ce mi 8mica narusiti izgled nakon skidanja proteze, tacnije da li ce ona pogurati ostale zube iako je sad vec porasla i svi su zubi trenutno kako trebaju biti.
S postovanjem.

Tamara - 22. 02. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Tamara,

ukoliko Vaš ortodont sprovede terapiju adekvatno i nakon skidanja aparata izradi ritejner, male su šanse da dođe do naknadnih promena u položaju zuba, samim tim nemate razloga ni za brigu.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28771 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28771
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata