Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,

Naime, pre mesec dana mi je završeno endodontsko lečenje gornje desne četvorke i petice.. i nikakvih problema nisam imao, niti imam.. samo kada koristim četkicu za zube i perem zube, u tom predelu gde se nalaze ta 2 zuba dok četkam, osetim malu nelagodu.. i tako je bilo od dana od kad je završen tretman.. šta to može biti?

Pozdrav.

IVAN - 05. 03. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani IVAN,

ukoliko je Rtg snimkom potvrđeno da je kanalno lečenje adekvatno, neposredno nakon lečenja zuba može se javiti osetljivost zuba na dodir, kuckanje i slično, koja se postepeno smanjuje tokom nekoliko dana do potpunog prestanka.

Tegobe koje navodite mogu biti uzrokovane i upalom desni ili prisustvom parodontalnog džepa u predelu navedenih zuba.

O čemu je tačno reč neophodno je utvrditi kliničkim pregledom i po potrebi analizom Rtg snimka, te Vam savetujemo da posetite stomatologa kako bi se utvrdila tačna dijagnoza i odredila terapija po potrebi.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28984 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28984
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata