Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
Naime, u ponedeljak 15.04. sam vadila donju desnu osmicu zato sto je rasla tako da udara u sedmicu, i operacija je prosla ok bez nekih vecih komplikacija cak i pri oporavku nisam imala veci otok dobila sam da pijem Panklav i Nimulid protiv bolova, moj problem je sledeci, u petak 19.04 je jako pocela da me boli sedmica tj. svaki put kad jace zagrizem kao da osecam trnjenje vilice odnosno vise te regije i jako se plasim da nije osmica izazvala neki veci kvar te sedmice jer ne bih zelala da vadim sedmicu sada, nadam se da mi mozete pomoci. Pozdrav!

Andjela - 21. 04. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Andjela, 

moguće je da je tokom vađenja umnjaka, prilikom oslanjanja instrumenata na susedni zub ("sedmicu") povređen njen potporni aparat, što može uzrokovati neprijatnost prilikom zagrižaja, a navedene tegobe bi trebale postepeno da se smanjuju do potpunog prestanka. Takođe uzrok može biti i oboljenje navedenog zuba.

Savetujemo da odete na kontrolni pregled kod stomatologa koji je izvršio intervenciju kako bi se utvrdilo o čemu je tačno reč.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata