Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
nakon što mi je ispala plomba sa šestice, prilikom pranja zuba, dodirnuo sam neki deo u unutrašnjosti zuba (ili čak ispod njega) što je izazvalo neverovatno oštar bol i od čega mi je na desetak sekundi utrnula cela ta strana donje vilice. 2 meseca kasnije, nakon 6 zamenjenih lekova u zubu, bol je i dalje prisutan. Deluje mi da me ne boli sam zub već koren. Ne boli na toplo/hladno ili na slatko, već na zagrižaj neke čvršće hrane kao što su kokice na primer. Imam utisak kao da lek apsolutno ne doprinosi poboljšanju stanja. Zanima me vaše mišljenje, šta bi ovo moglo biti?
Unapred zahvalan

Nikola - 30. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Nikola,

navedene tegobe mogu biti uzrokovane postojanjem parodontalnog džepa, patološkog procesa u kosti u regiji vrha korena, frakturom (prelomom) zuba/korena itd.

Da bi se utvrdilo u čemu je reč neophodan je klinički pregled i analiza Rtg snimka tog zuba te savetujemo posetu stomatologu.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata