Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
nakon vađenja donjeg lijevog umnjaka u 4. mjesecu ove godine, imala sam upale na zubnom mesu oko toga zuba u obliku kristalića u mesu koji bi se upalili zbog iritacije jezikom. Ortopan i CT ne pokazujj ostatke zuba. Prije dva mjeseca bila sam na zahvatu gdje mi je to meso zarezano i kost je rašpana, što je bilo riješilo problem, ali sada se ponovno javlja. Bolno je i ponovno osjećam kristaliće odn. hrapavu površinu zubnog mesa. O čemu se uopće radi i može li se liječiti?

Ivana Marić - 24. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ivana Marić,

na osnovu opisanog izuzetno je teško utvrditi o čemu se tačno radi. Predlažemo da zakažete pregled kod još jednog oralnog hirurga, po potrebi i maksilofacijalnog hirurga, kako bi nakon detaljnog pregleda dobili još jedno mišljenje i plan terapije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata