Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

postovani , nasa beba ima pet meseci i ponekad ( svakoga dana ), cujemo kako joj skljoca donja vilica.u pocetku je to bilo samo kada se naslni na nesto a zadnjih par dana je bez uzroka

putic buba - 08. 11. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

         Poštovana Bubo,

donja vilica kod odojčeta se pomera naročito prilikom sisanja prema u različitim pravcima, obzirom da zagrižaj nije fiksiran i to može biti praćeno "pucketanjem".

Savetujemo Vam da iznesete Vaša zapažanja pedijatru prilikom redovnih  kontrola bebe. Verujemo da  nema razloga za zabrinutost. 

Srdačno

 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata