Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani ne znam ni kako bih objasnila svoj problem.Naime trudnica sam blizanacke vto trudnoce,pre godinu dana radila sam navlake na zubima gornja 1-4,e sad mi se u trudnoci meso spustilo izmedju jedinice i dvojke ispod zuba nadulo.Kazu mi d ane smem da idem zubaru a ja ne znam sta da radim.Hvala unapred

Dragica - 16. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Dragica,

najverovatnije je reč o upali desni, kada je potrebno uklanjanje zubnog kamenca i mekih naslaga.

Trudnoća nije kontraindikacija za izvođenje stomatoloških intervencija, jedino što je kontraindikovano jeste Rtg snimanje zuba.

Savetujemo Vam da posetite stomatologa kako bi se utvrdila tačna dijagnoza i sprovela adekvatna terapija.

Uživajte u trudnoći!

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25509 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25509
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata