Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, nedavno sam uradila u gornjoj vilici most od 10 zuba. Za sad nismo radili donje zube, ima ih za vadjenje i poptavljanje. Medjutim evo vec neko vreme sa sttane na jeziku imam neku bolnu bubuljicu koja je jako bolna i sad kao manje boli ali se vidi ivica na bubuljici i kad sam htela da je dotaknem , odvaja se od jezika. Inace imam cesto afte u ustima jer imam kolagenozu i anemiju. Jos da kazem s te strane imam jedan ostar zub koji je za vadjenje pa da nije on problem? Hvala puno

Jasna - 14. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Jasna,

vrlo je moguće da oštre ivice zuba, plombi i karijesnih lezija uzrokuju hroničnu iritaciju jezika.

Kako bi se utvrdilo o čemu je reč, neophodan je klinički pregled, te Vam savetujemo da posetite Vašeg stomatologa.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata