Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
Nosim fiksnu protezu 7 meseci, na sedmici gde se nalazi prsten proteze, na zubu je neka mala izbočina/izraslina. Ne znam o čemu je reč, bol je jak. Hvala unapred!

Milica Dakić - 19. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Milica Dakić,

najverovatnije je u pitanju upala desni u navedenoj regiji, kada je potrebno uklanjanje zubnog kamenca i mekih naslaga. Takođe savetuje se redovno i pravilno održavanje oralne higijene.

Nažalost bez kliničkog pregleda nije moguće sa sigurnošću tvrditi o čemu je tačno reč, te Vam savetujemo da posetite stomatologa koji će utvrditi tačnu dijagnozu i sprovesti adekvatnu terapiju.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata