Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani! Obracam vam se ponovo i jos jednom zahvaljujem na vasim odgovorima! Rezultati mog epikutanog testa su; Kalij dikromat ( 0,5%), Kobalt klorid (1%), Nikal sulfat (5%), Bjeli zivin precipitat (10%), Timerosal 0.01% , Peruvijanski balzam (25%) ostalo neg, Zanima me vase misljenje! Mogu li ovakvi rezultati testa biti (reakcija na metale, cemenat, amalganske plombe) tj na moj zubni most, i mogu li biti povezani sa koznim osipom koji imam? Hvala jos jednom! Pozdrav i svako dobro zelim!

Neda - 28. 05. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Neda,

savetujemo da sa alergološkim nalazom koji imate odete kod svog stomatologa kako bi on proverio koji metali od gore pomenutih ulaze u sastav legure od koje je izrađen metalna konstrukcija mosta.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28988 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28988
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata